L’ESTUDI

L’estudi neix de l’experiència de set anys a Citronelastudio com a sòcia fundadora, fotògrafa, directora d’art i estilista.

Durant aquest temps dedicat a la fotografia publicitària i l’estilisme gastronòmic he treballat per clients com Walabi, Morillas, Blouandrooi, Pagà Disseny, Vinizius, Creactivitat, Cromaestudio, Atipus, Agència Murray, Editorial Efadós o Editorial Animallibres, per a marques de primer nivell com Danone, Thermor, Gerblé, Nostrum i Caixaforum.

A més he impartit tallers, cursos i workshops de fotografia gastronòmica i fotografia en general per a professionals de la restauració, amateurs de la fotografia i per a joves, a centres com l’Espai de Fotografia Francesc Català-Roca, l’Associació Fotogràfica de Gràcia, Openestudio, Estudi ISO 1600, l’Espai Jove la Fontana o la Fundació Carles Blanch.

El estudio nace de la experiencia de casi siete años en Citronelastudio como socia, fotógrafa, directora de arte y estilista gastronómica.

Durante todos estos años dedicados a la fotografía publicitaria y editorial he trabajado con clientes como Walabi, Morillas, Blouandrooi, Pagà Disseny, Vinizius, Creactivitat, Cromaestudio, Atipus, Agència Murray, Editorial Efadós o Editorial Animallibres, para marcas de primer nivel como Danone, Thermor, Gerblé, Nostrum i Caixaforum.

Además he impartido talleres, cursos y workshops de fotografía gastronómica y fotografía general tanto para profesionales de la restauración como para amateurs de la fotografía y jóvenes. En centros como l’Espai de Fotografia Francesc Català-Roca, l’Associació Fotogràfica de Gràcia, Openestudio, Estudi ISO 1600, l’Espai Jove la Fontana o la Fundación Carles Blanch.