L’ESTUDI

Amb més de 7 anys dedicats a la fotografia publicitària i l’estilisme gastronòmic he treballat per clients com Walabi, Morillas, Blouandrooi, Vinizius, Atipus, o Editorial Efadós per a marques de primer nivell com Danone, Thermor, Gerblé, Nostrum i Caixaforum.

A més he impartit, cursos i workshops de fotografia gastronòmica i fotografia general per a professionals de la restauració, amateurs i per a joves, a centres com l’Espai de Fotografia Francesc Català-Roca, La Foodieteca, l’Associació Fotogràfica de Gràcia o l’Espai Jove la Fontana entre d’altres.

Aquí i ara, Fotografia editorial i comercial, edició fotogràfica, direcció d’art, foodstyling, estilisme, preproducció i docència.

Con más de 7 años dedicados a la fotografía publicitaria y editorial he trabajado con clientes como Walabi, Morillas, Blouandrooi, Vinizius, Atipus o Editorial Efadós para marcas de primer nivel como Danone, Thermor, Gerblé, Nostrum i Caixaforum.

Además he impartido cursos y workshops de fotografía gastronómica y fotografía general tanto para profesionales de la restauración como para amateurs de la fotografía y jóvenes. En centros como l’Espai de Fotografia Francesc Català-Roca, La Foodieteca, o  l’Espai Jove la Fontana entre otros.

Aquí y ahora, fotografía editorial y comercial, edición fotográfica, dirección de arte, foodstyling, estilismo, preproducción y docencia.